Äntligen veganstrutar!

Handla veganstrutar här


 Kokosgrädde är den hemliga ingrediensen

Det tog oss två år att hitta den perfekta balansen


Den veganska pralinen innehåller kokosgrädde som förutom att göra pralinen vegansk även gör den aningen mer krämig i konsistensen. Perfekt tycker vi.

 "Vilken fyllig chokladsmak! Jag måste ha en till."

– Hampus, 29, Östersund
Hur skapade vi de ny veganska chokladstrutarna?

 – Intervju med Marina Hansson, en av tre grundare av Åre Chokladfabrik –


Vi är många på chokladfabriken som tycker väldigt mycket om vegansk mat. Särskilt vällagad sådan med mycket hjärta i, berättar Marina, en av Åre Chokladfabriks tre ägare och grundare.

 

Hur väcktes tanken?

När vi började prata lite mer om att välja vegansk mat, så började vi alla förstå och känna att det är viktigt. Det var kul att se att vi alla kunde enas i något som gav oss inspiration till att utveckla något nytt, fortsätter Marina.

Marina berättar, att man jobbat länge för att ta fram riktigt goda smaker och en bra konsistens på chokladen. Givetvis har medarbetarna fått vara smak- och testpanel!

Vad var svårast?

Det som var svårast, säger Marina, var att välja vilka smaker de nya veganstrutarna skulle ha. Vi är tjugo personer och alla har starka åsikter, så nu har vi kanske lyckats få fram smaker som passar alla, säger Marina och skrattar. Sveriges (vi tror det) godaste veganska choklad finns nu i vår fabriksbutik i Björnänge!Vill du beställa hem ett par veganstrutar?

Handla direkt i vår webshop


Handla veganstrutar