Överraska på Alla hjärtans dag

9 januari 2019

Den 14 februari firar vi kärleken. Överraska någon du tycker om med en strut fylld av kärlek och handgjorda praliner med smak av jordgubbar och passionsfrukt.

Beställ struten

Härlig vinter i pralinform

17 december 2018

Struten för vinterns alla ögonblick. Överraska ett vinterfödelsedagsbarn eller unna dig själv praliner i vinterns alla smaker. En smak för varje tillfälle.

Beställ struten

Chokladälskarens drömklappar

7 december 2018

Dignande av julsmaker. Överraska någon du tycker om med vårt chokladpaket i julklapp – eller unna dig själv, vänner och familj julglädje i chokladform på julfirandet.

Beställ chokladpaket

Vi firar Brown Friday hela helgen

15 november 2018

Black Friday är inte för alla. För dig som älskar choklad, har vi vår alldeles egna Brown Friday. Hela helgen 16-18 november ger vi dig 20% på allt. Passa på att köpa julens klappar och presenter redan nu.

Använd rabattkoden ”Brown18” i kassan.

Överraska med Sveriges godaste adventskalender

12 november 2018

Omtyckt och efterlängtad. Överraska någon du tycker om med vår adventskalender – eller unna dig själv lite extra njutning i adventstid.

Beställ adventskalender

Pappa blir extra glad med choklad

23 oktober 2018

Den 11 november är det fars dag. Fira din pappa genom att plocka ihop en personlig fars dag-present. Blanda till exempel strutarna Världens bästa pappa och Whiskytryffel.

Världens bästa pappa

Whiskytryffel

Glad höst!

16 augusti 2018

Mys lite extra i höst med vår nya färggranna Glad höst strut. Andra spännande nyheter i webbshoppen är Chili/apelsin och Salt karamell. Missa inte heller vår Fjällask fylld med smakerna blåbär, hjortron, lingon och getmese.

Till webbshoppen

Nyhet! Vegansk hallontryffel

8 maj 2018

Sötsyrliga hallontryfflar doppade i mörk choklad – gjorda med kokosgrädde istället för vanlig grädde.

Se hallontryffel

A fresh taste of spring

6 april 2018

Spring is around the corner and we’re feeling inspired! We’re trying out fresh flavours in our kitchen and wrapping our chocolate in colourful paper.

View new products

Med smak av våren

6 april 2018

Just nu gläder vi oss åt att vårvintern har nått Åre. I liftarna ser vi hur människor tar av sig skidglasögonen för att känna solen i ansiktet och i köket inspireras vi att testa nya fräscha smaker.

Se nyheter