Glad höst!

16 augusti 2018

Mys lite extra i höst med vår nya färggranna Glad höst strut. Andra spännande nyheter i webbshoppen är Chili/apelsin och Salt karamell. Missa inte heller vår Fjällask fylld med smakerna blåbär, hjortron, lingon och getmese.

Till webbshoppen

Nyhet! Vegansk hallontryffel

8 maj 2018

Sötsyrliga hallontryfflar doppade i mörk choklad – gjorda med kokosgrädde istället för vanlig grädde.

Se hallontryffel

A fresh taste of spring

6 april 2018

Spring is around the corner and we’re feeling inspired! We’re trying out fresh flavours in our kitchen and wrapping our chocolate in colourful paper.

View new products

Med smak av våren

6 april 2018

Just nu gläder vi oss åt att vårvintern har nått Åre. I liftarna ser vi hur människor tar av sig skidglasögonen för att känna solen i ansiktet och i köket inspireras vi att testa nya fräscha smaker.

Se nyheter

Gör någon glad i påsk!

7 mars 2018

Har du en kompis, fru, pappa eller kollega som du tycker om? Gör någon glad med en härlig överraskning. Våra påskägg eller struten Glad Påsk blir uppskattade presenter.

Se Glad Påsk

Äntligen finns dina favoritpluppar i webbshopen!

16 februari 2018

Plupparna har länge varit en favorit hos många och kommer i olika (helt underbara) smaker. Du som besökt oss i Åre känner igen dem och nu är de äntligen tillbaka i vår webbshop.

Se pluppar

Överraska någon du tycker om

2 februari 2018

Har du en vän, flickvän, pappa eller kollega som du tycker om lite extra? Säg det med choklad! Våra budskapsstrutar och speciella alla hjärtans-paket brukar vara en väldigt uppskattad överraskning.

Se kärleksstrutar

För oss i Åre är vintern speciell

2 januari 2018

När vintern kommer så har vi längtat. Äntligen får vi åka skidor på vita fjäll! Dessutom fylls byn med besökare som vill se vart de handgjorda chokladpralinerna görs. Struten Glad Vinter är vår hyllning till favoritårstiden.

Se vinterstrut

Låt det bli den godaste julen någonsin!

6 november 2017

Låt familjen, dina vänner och gäster få njuta av handgjord kvalitet och rena smaker i jul. I år har vi fler julsmaker än någonsin. Upptäck julens alla nyheter och smaksensationer!

Se julens smaker

Handgjorda praliner från Åre

12 oktober 2017

Åre Chokladfabrik grundades 1991 av vännerna Marina, Eva-Lena och Mari. Än idag görs pralinerna för hand, gärna med bygdens och fjällets råvaror, med lika mycket omsorg och samma kärlek.

Besök vår webbshop