Vår värdegrund

vardegrund-are-choklad_gostafries

– äkta, nyskapande, smakfull och glad

Vi är ett härligt gäng på fabriken som arbetar utifrån fyra värdeord – äkta, nyskapande, smakfull och glad. Våra värdeord och hjälper oss att styra åt samma håll, hålla sams, ha roligt och att tillverka choklad som förknippas med kvalitet och en överraskande smakupplevelse samt oväntad njutning. Vår värdegrund bygger, kort sagt, vårt varumärke.

Om du vill jobba hos oss är det bra att känna till våra värdeord, vad de står för och vad vi förväntar oss av dig:

 • Äkta
  Våra praliner tillverkas med kärlek och glädje – på plats i Åre. Med fasta händer och kontroll på råvaror, innehåll, hantering, produktion, förpackning och leverans. Våra praliner ska ha högsta kvalitet och upplevelsen ska vara förstklassig. Det äkta handlar även om kvalitet i bemötande – mellan oss som arbetar på chokladfabriken och i mötet med våra kunder. Våra strutar är originalet – de första på marknaden – den äkta varan.
 • Nyskapande
  Vi ligger steget före genom att tänka nytt. Vi sätter trenden som alla vill kopiera. Vi är bra på att ta tillvara idéer och synpunkter, bra på att ge och ta beröm och kritik, vi följer upp och utvärderar. Vi utvecklar våra emballage, praliner, strutar och produkter. Vi lär nytt och lär om – vi utvecklar oss själva.
 • Smakfull
  Vi är måna om första intrycket – och andra. Det ska vara en upplevelse att se våra förpackningar, att kliva in i vår butik, att se våra annonser – och i mötet med oss. Och det ska vara överraskande gott och en oväntad njutning att smaka vår choklad.
 • Glad
  Choklad är glädje – vi delar den gärna. Vi har ett positivt förhållningssätt, visar uppskattning, uppmuntrar och ger varandra beröm. Vi visar stor respekt för varandra och våra kunder. Vi är måna om att skapa goda relationer. Vi hittar glädjen i det vardagliga arbetet och känner stolthet. Det ska vara lika lustfyllt att arbeta hos oss som att äta vår choklad.

Välkommen till oss!